Cornudella

Nu har vi förflyttat oss norrut till Cornudella de Montsant. En riktigt mysig by där vi bor mera centralt i en lägenhet med utsikt över Montsant-bergen och på andra sidan huset ligger Siurana. 
Naturupplevelsen här är fantastisk och klättringen kittlande då bultavstånden känns maximerade. Är det ett lättare parti så kan det säkert vara 6m mellan säkringarna, förstår nu att jag var avvaktande sist vi var här. Förhoppningsvis kan vi efter en veckas "acklimatisering" slappna av och fokusera på klättringen istället för att kolla efter bultar…

Ella hjälper till att coila repet.
Fyller på med energi inför en promenad i Reus.
Enda "bristen" med boendet är att vi saknar internet, det finns på ett cafe på gatan men det blir lite mera omständligt. Förmodligen är det bra att vara lite remote ett tag och se att man klarar sig utan att hela tiden vara uppdaterad.  

Innan vi lämnade Pedreguer firades Ellas 1årsdag. Det öppnades paket, gjordes pannkakstårta, lektes på lekplatser, plockades med klädnypor, skypades och badades. Tack för alla gratulationer! Pannkakstårtan var mest rolig att kasta omkring så det fick bli en burk med kött, potatis och morötter medan mamma och pappa moffade tårta. 
Pannkakstårta i håret…
…gå uppför rutschkana…
… en trött Ella på väg hem, dags att tvätta byxorna.
Ett kul hus i Xalón…
…och en motivlackad garageport. Undrar hur bilen ser ut? 

Jag ville lite för mycket de sista dagarna med klättringen vilket resulterade i en massa oklarade leder, får se det som en anledning att återvända. Sista dagen åkte vi till ett nytt ställe (för oss) Bellús. 
Klippan var även bra för Ella som tog sig fram i allt brantare partier. 
Jessica med sin första riktiga flapper, inte bra… fila, fila, fila. 
 
Hål på tån, inte bra. Får lämnas in på Goma2 i Cornudella de Montsant för omsulning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar