Karaokemaskin och galna dockor

Igår var det vilodag och tanken var att ta en längre vandringstur men våra kroppar höll inte med så vi började istället dagen med ett besök i en grotta. Grottan hade varit ett hem för ca 50.000 år sedan, kändes ganska trevligt men jag hade nog saknat fönster.



Grotturen går ganska fort och vi styr ner mot Denia för en tur på stan och en bit mat. Väl där hamnar vi mitt i en marknad och där fanns många bra saker...
...en karaokemaskin... 
(jag fyller år snart)
...galna dockor...
(Ella fyller år snart)
Denna mannen stod och visade allt han hade i sina fickor för de båda poliserna. Han såg inte direkt ut att kunna göra något kriminellt men skenet kanske bedrog.

När vi käkade frukost idag började de plötsligt ryka våldsamt från granntomten. De verkade passa på att elda skräp idag när det blåste halv storm, smart.
Vi packade in i bilen och begav oss iväg för att klättra och hoppades att huset skulle stå kvar när vi kom hem. Vid lunch drog ett regnoväder in som avbröt vår klättring och förmodligen även eldandet, för huset stod kvar när vi kom hem. Vädret klarnar upp och vi tar en kvällspromenad innan middagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar