Ett spöke!

De sista dagarna har bjudit på blandat väder så vi har med fingertoppskänsla försökt söka oss till regnfria områden för att kunna klättra. I tisdags var vi tillbaka vid Terradets där solen sken dock var några av lederna blöta efter tidigare regn.
På kvällen fick vi besök av vår kindpussande hyresvärd som hade med sig en karta mycket goda äpplen från Tornafruit.
Onsdagens prognosen såg mycket dyster ut men så hittade vi en lucka, El Cogul. Vi har ju släpat med oss crash-pads från Sverige så det vore ju kul om de kom till användning någon mer gång under resan, vi åkte dit. De flesta problem var sydvända och solen gassade med ca 20° i skuggan så det blev ingen större kvalité på klättring men det var kul att testa.
Ella make'as för nästa års julkalender...
...och försöker sedan rädda mamma från ett lutande block.
Sista dagen och då hittade vi El Penitent vid Montblanc (i Tarragona guiden). Det var inte längre dit än till någon av våra andra klippor och de leder vi körde var av mycket bra kvalité. Dock kan det vara ett krux att ta sig dit då de sista 3-4km går i ganska kuperad terräng på leriga vägar. Nu var det torrt så vi kunde komma väldigt nära klippan men man kan tvingas parkera för en 40min promenad.
Nu är bilen packad och vi skall försöka få en god natts sömn innan vi börjar den 250mil långa hemresan. Snart kanske vi är i en buss nära dig ;-) vi ses!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar