Canada 2012 - #2

Nu sitter vi på en camping vid Lake Louise och har precis fått en efterlängtad dusch. Det kom goa dofter som kunde hjälpa en på cruxen men personerna runt omkring började rygga tillbaka.

Här är en bild på Ella med några nya kompisar i Vancouver, får se om vi lyckas smuggla med någon hem.

Whistler - dag 8
Det har regnat ganska mycket under kvällen och natten så det kommer dröja innan det är klätterbart även om det torkar fort så vi åker med Grahn's till Whistler. Har ett tag gått och funderat på att testa Downhill och nu känns som rätt tillfälle. Bokar en 3h privatlektion + ytterligare några åk på egen hand. Shit va kul det är, får hjälp att fixa till tekniken innan vi ger oss på några hårdare partier; "fat cow & chicken wings". Nu blir det åka av, drops, hopp, slingriga trädbanor i skogen man inte vill åka av mm. Värt vart enda öre och då kostade det en del...!
Fick testa de flesta blåa (intermediate) nedfarterna och han med delar av upper och lower A-line. Jessica och Ella har under tiden botaniserat bland byns teaffärer.
Grahn's startade lite tidigare för att hinna upp till Blue River för att hacka upp resvägen till Mount Robson något. Efter en god lunch (något sen) så tar vi upp jackten, det blir lite kvällskörning genom snö blandat regn innan vi tillslut slår läger strax norr om Kamloops.

Mount Robson - dag 9
Under vår resa har vi haft komradio mellan bilarna för att slippa ringa men nu är vi lite långt ifrån varandra dock saknar telefonerna täckning så vi tänker att vi ses i Mount Robson. 10mil innan Mount Robson får vi kontakt via sms och då ligger Sindler's ca 3h före. Vi tar en paus/lunch vid Mount Robson och väntar in dem för att sedan ta en vandring upp till den första sjön, riktigt vackert.
Jessica spanar upp mot den dimmiga toppen.
Ella funderar över vad det är för en idiot som uppfunnit strumpan.
 Kinney Lake med en relativt dold skylt till dasset.
Mount Robson.
 Jodå, jag har en sån mössa jag med ;-)
Riskmedveten som jag är begränsar jag mina utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar