Canada 2012 - #8

Hemresa - dag 27-28
Vaknar upp i ett disigt Cheakamus, känns lite sorligt att lämna denna plats. Det har varit otroligt härligt och vi säger på återseende då det känns som om det inte är sista gången vi är i BC.
Vi styr mot hyrbilsfirman och tar ett stopp i Vancouver för en morgonfika med Linda. Nu dröjer det ett tag innan vi ses, kanske tom blir så att vi reser om varandra vid årsskiftet. Hoppas du får en fortsatt härlig tid i äventyrens mecka.
Svänger in på hyrbilsfirman några minuter efter att den skulle varit återlämnad men de är inga problem. De kollar snabbt av utsidan och mätarna så att vi kan göra upp ekonomin. Eftersom vi förbetalt gas och skittankstömning så har vi lämnat en liten present till städarna. 30min senare sitter vi i en taxi på väg till flygplatsen, den chauffören är inte lika ambitiös som turbanmannen som körde oss till hyrbilsfirman för upphämtningen. Vi är ute tidigt på flygplatsen och de jäktar alla resenärer till Asien då det är en tyfon på väg in där, vi får hålla oss åt sidan. Väger väskorna och ser att det krävs en liten omfördelning och nerpackning av bilbarnstol. Hittar en lekplats där Ella roar sig medans pappa buntar vagn, ryggsäck och bilbarnstol i väskvagnen för att vid incheckningen sedan intyga att det endast är en vagn däri.
Efter några timmars roande på flygplatsen ca 6h så lyfter vi äntligen 18:30.
Mellanlandar i London 9h senare med en tidzonsförskjutning på 8h för att sedan ta ett flyg till Stockholm och passerar ytterligare en tidszon och landar slutligen i Göteborg 19:30, hemma 20:30.
Dygnsomställningen är lite besvärlig och Ella sover inte riktigt på nätterna vilket gör att det är lite tungt men hoppas kunna ta ikapp lite under kommande helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar